Over Werner

WS-Projectmanagement is een onderneming van Werner Schultink. Werner is gepokt en gemazeld in bouw! Zijn motto? Van delen is niemand minder geworden. En daarom deelt Werner zijn expertise en ervaring graag met de partijen waar hij voor en mee samenwerkt.

Na een opleiding Werktuigbouw en Bouwkunde, rondt Werner in de jaren ’90 de AVBB Aannemers opleiding af. Hij zet vervolgens zijn eerste schreden in de bouwwereld en werkt als uitvoerder voor de Bouwcombinatie Eemscentrale.

In 1996 treedt Werner toe tot de directie van het familiebedrijf Bouwbedrijf J.W. Schultink B.V.. Eerst als Adjunct-directeur, later wordt Werner eindverantwoordelijk en daarnaast eigenaar van Schultink Ontwikkeling B.V. Vanaf 2009 is Werner actief als (senior) projectmanager, directievoerder voor bekende partijen als Aveco de Bondt, VolkerWessels en Woningcorporaties Ieder1 en Bo-Ex.

Naast deze activiteiten ontwikkelt Werner via zijn eigen onderneming O&S Realisatie sinds 2005 het plan ‘Industrieterrein de Stadterij’ aan de A28 bij Hoogeveen. Op dit terrein is een beeldkwaliteitsplan van toepassing. Op Industrieterrein De Stadterij zijn inmiddels al enkele fraai vormgegeven gebouwen te zien.